Home | Najspremnija sela | Skorenovac | Predlog turističke posete selu Skorenovac - Deliblato ili vožnja Dunavom (za organizovane grupe)

Predlog turističke posete selu Skorenovac - Deliblato ili vožnja Dunavom (za organizovane grupe)

By
Font size: Decrease font Enlarge font
Skorenovac Skorenovac

Odlazak do Skorenovca, smeštaj u domaćinstvu porodice Erne u okviru koje se nalazi restoran sa lepo uređenim dvorištem sa tradicionalnom peći za spremanje specijaliteta ispod sača i suvenirnicom u kojoj se mogu kupiti proizvodi vrednih domaćica i zanatlija iz ovog sela. Večera u prijatnoj atmosferi ovog sela.  

Za svoje turiste Skorenovčani su bogato opremili etno kuću sa predmetima iz njihove prošlosti i dvorištem sa vatrogasnim vozilima iz 1891. god. gde se predstavljaju i lokalne pevačke grupe. U Skorenovcu ćete se sresti i sa pukovnikom vojske Srbije koji je oborio čuveni nevidljivi stelt tokom bombardovanja 1999.g. Možete svratiti na vruć hleb u njegovu pekaru. Posle podne preporučujemo vožnju Dunavom ili odlazak u Deliblatsku peščaru i šetnja kroz poslednju peščaru u Evropi. Poseta selu Deliblato. Vožnja čamcima po jezeru koje se nalazi u sred nekadašnje evropske Sahare. 

Napomena: Program je namenjen organizovanim grupama. Opis ponude za posetu selu je deo "Slagalica - Puzzle programa" u kojem je u skladu sa Vašim željama, moguće kombinovati posetu i drugim selima, kao i uskladiti trajanje programa od nekoliko sati do nekoliko dana.

  • Email to a friend Email to a friend
  • Print version Print version
  • Plain text Plain text

Newsletter

Tagged as:

Deliblato, Skorenovac, izleti

Image gallery

Rate this article

0